Témata
Reklama

Datové centrum Coolhousing naděluje. Pořiďte si ještě letos virtuální server s 25% slevou!

06. 11. 2017

Nejen obchody s oblečením a domácími potřebami přicházejí před Vánocemi s lákavými nabídkami. Výhodně můžete v tomto období pořídit také virtuální server využívající moderní virtualizace Red Hat KVM. Pokud jste například přemýšleli o založení vlastního e-shopu, nebo vám již klasický webhosting jednoduše nestačí, je možná na čase se rozhoupat.

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Zlatá střední cesta

Pokud potřebujete provozovat vlastní stránky, máte v podstatě na výběr ze tří možností. První z nich je fyzický server, tedy výkonný stroj, jehož provoz může být nákladný a komplikovaný. Na opačném pólu stojí obyčejný webhosting, kdy se o server dělíte s mnoha dalšími uživateli. Pro běžné propagační weby a blogy to stačí, pokud ovšem vlastníte e-shop s velkou návštěvností nebo potřebujete mít na svých stránkách větší počet aplikací, není tato možnost ideální. Zde přichází ke slovu třetí, nejlepší (i když zatím ještě stále nejméně známá) možnost, tedy pořízení virtuálního serveru.

VPS se hodí především pro:
- provozovatele e-shopů,
- složité weby s množstvím aplikací,
- větší firmy,
- weby náročné na traffic,
- internetové projekty

Reklama
Reklama
Reklama

Čím jsou VPS tak výjimečné?

Že je pro vás virtuální privátní server (VPS) pořád ještě záhadou? Pojďme si společně zrekapitulovat výhody, které vám může poskytnout. V porovnání s fyzickými servery budete mít s těmi virtuálními o hodně méně starostí. Můžete je totiž spravovat velice jednoduše přímo z webového rozhraní, aniž byste potřebovali technické znalosti či správce systému. Jejich vypnutí, zapnutí, restart, přeinstalování či administraci jako takovou tak zvládnete s přehledem sami. Postačí vám pouze znalost operačního systému, který budete používat.

A tím výhody nekončí…

Provoz VPS je jednoznačně méně nákladný a jeho upgrade je též jednodušší – rozšíření si totiž lze pořídit, aniž by bylo třeba kupovat a instalovat jakýkoli hardware. Virtuální server zkrátka roste dle vašich potřeb. A co víc? Vyhnete se riziku selhání stroje. Spadne-li virtuální server, obsah vašich stránek lze snadno převést jinam. Jaký obsah na něj umístíte, je jen na vás. Je možné na něm dokonce provozovat libovolný počet domén! Krom toho získáte i bonus v podobě externího úložiště dat, jejichž bezpečnost je samozřejmostí.

Pokud jste se dosud nemohli rozhodnout, případně jste výhody virtuálních serverů teprve objevili, právě vám je určena limitovaná nabídka datového centra Coolhousing, které poskytuje do konce letošního roku 25% slevu na první objednání virtuálních serverů. Můžete jí využít, ať už jste zvyklí na jakýkoliv běžný operační systém. Vkročte do roku 2017 s novou virtuální tváří!

Coolhousing s.r.o. je český poskytovatel hostingových služeb, který provozuje vlastní datové centrum se třemi serverovnami v centru Prahy v areálu Stimbuilding na Vinohradské třídě, přímo v místě propojovacího uzlu NIX.cz. Společnost poskytuje od roku 2003 profesionální a zálohované služby v oblasti virtuálních serverů, dedikovaných serverů a server housingu. Klade důraz především na dostupnost a spolehlivost nabízených služeb, bezpečnost uložených dat, stejně jako na rychlost a stabilitu připojení. Zajišťuje také podporu klientům a přístup k zákaznickým serverům v režimu nonstop.

Reklama
Firmy
Související články
Profesionální web potřebujete v každém oboru

Webové stránky by se neměly podceňovat v žádném odvětví. Chcete-li být v 21. století vidět, je to účinná a zároveň levná šance, jak získat další zákazníky. Jen je nesmíte webem odradit. To se bohužel často taky stává.

Sdílená digitální platforma pro společný růst

Cílem sdílené digitální platformy Gogrou je spojit potenciální členy, sdružit je ve správných oblastech, zkrátit čekací doby a nabídnout online digitální místo pro bezpečný obchod a moderní komunikaci.

Nejčastější problémy v řízení skladového hospodářství

Ať už se jedná o materiál potřebný pro výrobu, o polotovary nebo o uskladněné hotové výrobky, řízení skladových zásob je ve výrobních podnicích důležitou součástí firemních procesů, která s sebou nese také nemalé náklady.

Související články
Mít, či nemít ERP, to je otázka!

Investice do podnikového informačního systému je imperativum současnosti. Skoro se zdá, že firma bez ERP nemůže existovat. Přínosy implementace pro řízení podniku jsou ve většině případů nesporné a zásadní. Zavedení ERP je ale zároveň finančně i časově náročná záležitost. Nejde pouze o nákup univerzálního a samospasitelného softwaru nebo hardwaru, ale o výsledek společné práce dodavatele systému se zákazníkem.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Související články
Současná tendence při práci s plechy a kovy? Automatizace procesů

Neúprosný trend dnešních dní velí: preciznost především. Právě přesnost je totiž u odvětví, ve kterých se pracuje s kovy a plechy, hlavním jmenovatelem úspěchu. Navíc je nutné držet krok s trhem, tedy připravit výrobky k prodeji v co nejkratší době a s co nejnižšími náklady. Není proto divu, že společnosti stále častěji automatizují své firemní procesy.

Úspěšný sběr zakázek pomocí Online - trhu

Internet dnes poskytuje dodavatelům celou řadu způsobů prodeje. Ale ne všechno vede k úspěchu. Nejlépe to ví Daniel Störzner z firmy LCP GmbH. Jeho podnik specializující se na přesné obrábění laserem vzrostl díky internetu téměř dvojnásobně.

Nový tým WNT - ROTOR Pro Cycling je připraven na sezónu 2018

Prezentace týmu WNT-ROTOR Pro Cycling se uskutečnila v pátek 9. února, kdy se jezdci, management, španělská média a zástupci sponzorů z WNT, odborníci ze skupiny Ceratizit Group, ROTOR a Wolfpack společně sešli v sídle společnosti ROTOR ve španělském Madridu. Tato prezentace se živě přenášela do celého světa.

Nejlepší inovátoři jižní Moravy

Cílem prvního ročníku soutěže NEJinovátor Jihomoravského kraje 2014, která odstartovala v polovině loňského roku, bylo najít organizaci s nejlepším řízením inovací. Zúčastnit se soutěže mohly všechny malé a střední inovativní společnosti se sídlem či významnými aktivitami na území Jihomoravského kraje s libovolným oborem podnikání.

Řešení od Torku pomáhají výrobcům udržet nový hygienický standard

Hygienická řešení Tork PeakServe pro čištění a dezinfekci povrchů zajišťují širokou škálu možností, jak mohou průmyslové provozy dodržovat zpřísněné hygienické normy.

Nové li-ionové BT Levio LWI160 od Toyoty ohromí nejen bezkonkurenčními rozměry

Nový elektrický nízkozdvižný paletový vozík BT Levio LWI160 s nosností 1 600 kg je prvním v historii, který je kompletně postaven na platformě unikátní modulární li-ionové baterie Toyota. Jde o velmi kompaktní, lehký a provozně úsporný vozík, který znamená nový kvalitativní standard v tomto segmentu strojů pro horizontální přepravu.

Bezkonkurenční rychlost zdvihu retraků Toyota

Retraky BT Reflex disponují nyní výrazně vyšší rychlostí zdvihu a spouštění s nákladem i bez něho a dominuje v tomto důležitém výkonovém ukazateli celému trhu. S prázdnými vidlicemi BT Reflex zrychlil dokonce o více než 40 % a blíží se dosud nikdy nikým nedosažené metě 1 m za sekundu.

Silné čisté srdce nových čelních vozíků Tonero

Nová Toyota Tonero s nosnostmi 1,5 až 8 tun svou vysokou produktivitu a efektivnost opírá o čistý, úsporný a štíhlý provoz, nadstandardní výkon, ale zejména o vynikající odolné průmyslové motory splňujících s přehledem Stage V - nejpřísnější emisní normu v historii.

Hexagon: Pozvánka na webinář o efektivním dotekovém měření s měřicími rameny

Divize Manufacturing Intelligence společnosti Hexagon vás zve na živě vysílaný webinář, v průběhu kterého uvidíte měření s mobilním ramenem v softwaru PC-DMIS.

Ideální řešení operativní manipulace pomocí BT Tyro LHE130

Všestranný a cenově velice dostupný ruční elektrický paletový vozík BT Tyro LHE130 výhodně kombinuje vlastnosti elektrických nízkozdvižných vozíků a ručních paletových vozíků a je optimálním řešením rychlé příležitostné horizontální manipulace s břemeny do 1 300 kg. Li-ionová technologie zajišťuje vysokou operativní a energetickou účinnost elektrického pojezdu i zdvihu.

Reklama
Předplatné MM

Dostáváte vydání MM Průmyslového spektra občasně zdarma na základě vaší registrace? Nejste ještě členem naší velké strojařské rodiny? Změňte to a staňte se naším stálým čtenářem. 

Proč jsme nejlepší?

  • Autoři článků jsou špičkoví praktici a akademici 
  • Vysoký podíl redakčního obsahu
  • Úzká provázanost printového a on-line obsahu ve špičkové platformě

a mnoho dalších benefitů.

... již 25 let zkušeností s odbornou novinařinou

      Předplatit