Témata
Reklama

13. ročník soutěže AV ENGINEERING AWARDS 2014 odstartoval

02. 04. 2014

AV ENGINEERING AWARDS, tradiční soutěž uživatelů konstrukčního systému Creo (dříve Pro/ENGINEER), PLM systému Windchill, technického kalkulátoru Mathcad a systému pro tvorbu technických publikací Arbortext, vstoupila do svého 13. ročníku.

Reklama
Reklama
Reklama
Soutěž AV ENGINEERING AWARDS je výzvou pro všechny ambiciózní vývojáře, konstruktéry a další techniky, aby poměřili svou dovednost, schopnost a kvalitu práce. Za léta své existence si soutěž dobyla pozici nejvýznamnější uživatelské soutěže svého druhu v České republice.
Reklama
Firmy
Související články
Frézování o mistra ČR

Kdysi dávno jsem poprvé viděla nástup národních týmů do velké soutěže WorldSkills a absolutně mi to vyrazilo dech. Nechápala jsem a v úžasu hleděla, že ty ovace a gejzír nekontrolovaných emocí patří skutečně mladým lidem, kteří reprezentují svoji zemi a ukazují zručnost, a přitom tohle není žádné profesionální sportovní utkání, ale přehlídka odborných dovedností a řemesel! 

Stolní hra pro nevidomé a moderní technologie

Originální desková stolní hra Labyront je určena pro nevidomé hráče, ale hrát ji může každý. Hra má poměrně jednoduchá pravidla, při její výrobě jsou však použity moderní technologie. Formu pro výrobu haptické hrací desky tvůrci navrhovali pomocí CAD/CAM softwaru, figurky a hrací kostky se tisknou na 3D tiskárnách.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Předplatné MM

Dostáváte vydání MM Průmyslového spektra občasně zdarma na základě vaší registrace? Nejste ještě členem naší velké strojařské rodiny? Změňte to a staňte se naším stálým čtenářem. 

Proč jsme nejlepší?

  • Autoři článků jsou špičkoví praktici a akademici 
  • Vysoký podíl redakčního obsahu
  • Úzká provázanost printového a on-line obsahu ve špičkové platformě

a mnoho dalších benefitů.

... již 25 let zkušeností s odbornou novinařinou

      Předplatit