Témata

SMART Automation 2017

16. 05. 2017 – 18. 05. 2017

Ve středisku Design Center Linz se ve dnech 16. – 18. 5. 2017 uskuteční již 10. ročník veletrhu SMART. Asi 180 vystavovatelů představí své produktové novinky a inovační řešení.

Hlavní důraz je kladen na obor automatizace,“ řekl nám Alexander Eigner, manažér veletrhu. „Zaměřujeme se na výměnu zkušeností, čili pódiové diskuse o networkingových platformách a zesilující průmyslové integraci v Rakousku. Z tohoto hlediska se nám zakotvení veletrhu v Linci zdá optimální.“

V prvním poschodí centra se odehrává nyní rekonstrukce, aby se zde mohlo prezentovat více vystavovatelů. Rozšiřuje se i výstavní pavilon vedle hlavního vchodu.

Vídeňský veletrh SMART se uskuteční až v roce 2018 a jeho profil naváže na minulý ročník, který se konal loni. Nové vedení Reed Exhibitions, v jehož čele stojí od roku 2015 ředitel Benedikt Binder-Krieglstein, naváže na dosažené pozitivní výsledky a posílí evoluční tendence. Pozornost bude i nadále věnována vědeckovýzkumnému a vzdělávacímu charakteru expozic v aktuálním kontextu.

Pod názvem C-AR2017 proběhne konferenci o automatizaci a robotizaci a připravují se také přednášky o systému Průmysl 4.0.

Podrobnější informace zde.

-ks-

Zdroj: tisková zpráva