Témata
Reklama

Řešení od Torku pomáhají výrobcům udržet nový hygienický standard

Hygienická řešení Tork PeakServe pro čištění a dezinfekci povrchů zajišťují širokou škálu možností, jak mohou průmyslové provozy dodržovat zpřísněné hygienické normy.

Reklama
Reklama
Reklama

Zdravotní a hygienická společnost Essity, globální výrobce profesionálních hygienických produktů Tork, nabízí širokou škálu hygienických řešení, která pomáhají výrobním podnikům udržet správnou hygienu a také zvýšit efektivitu výroby v nově upravených prostorách. Patří mezi ně Tork PeakServe soustavy na výdej ručníků, řada prostředků na čištění povrchů a dezinfekční systémy.

Nově rozšířená řada Tork PeakServe dávkovačů využívá revoluční technologii nepřetržitého výdeje ručníků s natlakovanými náhradními náplněmi, která zajišťuje nepřetržitou zásobu ručníků pro správnou hygienu rukou. Rozšířená řada těchto produktů nabízí široký výběr řešení pro jakékoli prostředí, kde se vyskytuje hodně lidí.

Správná hygiena ve výrobních podnicích zahrnuje čištění povrchů tak, aby nedocházelo k přenosu nákazy prostřednictvím míst, kterých se lidé často dotýkají. Řada odolných dávkovačů Tork Performance má různé možnosti montáže, takže vedoucí výrobních podniků mohou umisťovat hygienické potřeby tam, kde je to nejvíce žádoucí.

Pořízení hygienických stanic může u zaměstnanců podpořit hygienické návyky – zvláště, když jsou strategicky rozmístěné. Tork dávkovače dezinfekce pomáhají udržet správnou hygienu, zatímco dokumenty, které dává Tork k dispozici, jako například Příručka Tork pro rozmístění dávkovačů, zaměstnance naučí, jak dávkovače na pracovišti nejlépe rozmístit, aby fungovaly co nejefektivněji.

„Abychom udrželi zaměstnance zdravé a v bezpečí a zajistili efektivitu provozu, musí být dodržování hygienických pravidel nadále naší prioritou,“ říká Wojciech Nizio, Regional Brand Activation Manager ze společnosti Essity, Professional Hygiene. „Balíček hygienických řešení Tork nabízí ty nejzásadnější produkty a zdroje pro zachování jak hygieny, tak produktivity výrobních podniků, což hraje klíčovou roli pro úspěšný přechod na nový hygienický standard. Výběrem těch správných produktů a jejich optimálním rozmístěním se dá dosáhnout zlepšení efektivity výroby bez kompromisů v dodržování hygienických pravidel.“

Pro více informací o tom, jak udržet nový hygienický standard, navštivte tuto stránku.

Tork

Značka Tork nabízí produkty a služby profesionální hygieny zákazníkům po celém světě, od restaurací a zdravotnických zařízení po kanceláře, školy a průmysl. Mezi naše výrobky patří dávkovače, papírové ručníky, toaletní papír, mýdlo, ubrousky, papírové utěrky, ale také softwarová řešení pro úklid na základě analýzy a vyhodnocení dat. Tork se stal lídrem na trhu díky svým odborným znalostem v oblasti hygieny, funkčnímu designu a udržitelnosti. Podporuje zákazníky v tom, aby mysleli na budoucnost a byli za všech okolností schopní pokračovat v podnikání. Tork je globální značka společnosti Essity a je oddaným partnerem zákazníků ve více než 110 zemích.

Čerstvé zprávy a inovace společnosti Tork najdete vždy na www.tork.cz.

Essity

Essity je globálním lídrem v oblasti hygieny a zdraví. Zaměřuje se na zlepšování každodenního života skrze své produkty a řešení. Essity obchoduje přibližně ve 150 zemích světa pod značkami globálních lídrů TENA a Tork, ale i dalšími silnými značkami jako jsou JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda a Zewa. Essity zaměstnává přibližně 46 tis. lidí. Čisté prodeje se v roce 2019 vyšplhaly na cca 13,5 miliardy dolarů. Ústředí společnosti Essity se nachází ve švédském Stockholmu. Společnost je kotovaná na burze Nasdaq Stockholm. Essity překonává překážky k životní pohodě a přispívá k rozvoji zdravé a udržitelné společnosti.

Další informace najdete na www.essity.com.

KOMERČNÍ ČLÁNEK

Firmy
Související články
Snadnější úklid na pracovišti

Mokro, bláto, prach a nečistoty, spojené především s podzimním obdobím, podlahám škodí. To se týká obzvláště vstupních prostor, hal a průchodů, kde se nejčastěji pohybují zaměstnanci, zákazníci a dodavatelé. Špína ulpívá na botách a dostává se tak zvenku dovnitř. Tomu se nedá vyhnout. Správným výběrem rohoží však mohou zůstat podlahy uchráněny před nepřízní počasí a dalšími vlivy.

Profesionální vybavení od hlavy až k patě

Vychází nový katalog ochranných pracovních pomůcek od společnosti MEWA

Pronájem pracovních oděvů pro ženy v řemeslných profesích

Ženy v řemeslných profesích již nejsou žádnou vzácností. Při výkonu své práce tak budou potřebovat stejný funkční oděv, jako jejich mužští kolegové. Jen v jiných velikostech a v jiném střihu. Aby mohly i ženy pracovat pohodlně a bezpečně, reaguje poskytovatel pronájmu pracovních oděvů MEWA nabídkou funkčních oděvů pro ženy.

Související články
Biologický čistič součástek v sobě skrývá mnoho výhod

Pro ekologické čištění součástek jsou nabízeny mycí stoly, které čistí na biologické bázi. V jakých případech jsou tyto stoly na mytí součástek vhodné? Co dokážou? A co nedokážou?

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Související články
Vakuové odpařování - technologie budoucnosti

Vakuové odpařování je v České republice poměrně málo používaná technologie. Má však velký potenciál pro budoucí rozšíření. Tato technologie nachází využití v povrchových úpravách, chemickém, strojírenském, potravinářském a farmaceutickém průmyslu. Firma Kovofiniš je jednou z prvních českých firem, která nabízí vlastní vakuové odparky.

Výzvy při lisování hliníku

Vzhledem k neustále se zvyšujícím požadavkům na snižování spotřeby paliv automobilovém průmyslu, musí výrobci hledat cesty ke snižování hmotnosti automobilů všech produktových řad. Vedle používání ocelí AHSS a UHSS jsou hliníkové slitiny velmi atraktivní a životaschopnou možností pro výrobce. Novější typy oceli mohou být zpracovány podobným způsobem původně používaným po generace. Hliníkové materiály mají mnoho výhod i nevýhod oproti oceli, které musí být pečlivě zváženy.

Jaderná energetika: Liga přestárlých

Kam nemůže slunce, tam musí lékař, praví staré přísloví. I ten si ovšem může na ledacos v těle posvítit – třeba pomocí radionuklidů v injekční stříkačce. Výroba nejpoužívanějších radiofarmak na bázi metastabilního izotopu technecia 99mTc, s nímž se provádí více než tři čtvrtiny vyšetření, je přitom závislá na několika dosluhujících reaktorech. A přestože v Česku podobné radionuklidy umíme vyrobit také, zatím stále marně čekáme, zda se na trhu naskytne další šance. V našem seriále o využití štěpení jádra pro civilní účely se tentokráte vypravíme do prostředí, které je nám všem blízké – lékařství a medicíny.

Ohřevné skříně Amarc - skladujte své sudy v teple a bezpečí

Připravili jsme pro Vás přehledný web s ohřevnými prvky společnosti Amarc. www.ohrevneprvky.cz. Naleznete zde kompletní nabídku topných plášťů pro sudy a průmyslové (IBC) kontejnery i podlahové topné desky v klasickém a EX provedení pro výbušné prostředí.

Smart technologie pro prediktivní údržbu

V posledních letech se masová produkce stejných výrobků pomalu snižuje, a to díky výrobě upravované na míru potřebám zákazníků. Tyto změny jsou způsobeny narůstajícími schopnostmi dnešních výrobců poskytovat individuální řešení a rozvíjejícími se možnostmi komunikace jejich výrobků. Náročná práce ve složitějších podmínkách je mnohem častěji vykonávána pomocí robotů. Lidé jsou těmi, kdo výrobu sledují, řídí, diagnostikují a analyzují, a to velmi často i na dálku. Právě díky těmto změnám se služby poskytované k průmyslovým výrobkům stávají velmi efektivním způsobem, jak udržet vysokou provozní spolehlivost, snižovat provozní náklady a prodlužovat provozuschopnost výrobních zařízení.

Prediktivní údržba zvyšuje efektivitu

Přes nesporné výhody prediktivní údržby je její aplikace do praxe průmyslových podniků zatím spíše sporadická. S přechodem na prediktivní údržbu pomáhá společnost SKF nejen svým zákazníkům, ale vše zavádí i ve svých závodech.

Správné praní pracovních oděvů

Stejně jako jiné oděvy, tak i pracovní kalhoty, bundy nebo trička musejí být pravidelně čištěny. Jednoduchý pracovní oděv mohou sice vyprat zaměstnanci doma v pračce, ale vzhledem k různým druhům znečištění to není vždy vhodné. Optimální výsledky v této oblasti přináší průmyslová péče.

Utěrky v zátěžovém testu

V provozovnách a výrobních zařízeních v průmyslovém a živnostenském odvětví se objevují nečistoty nejrůznějšího druhu. Mnoho firem se při čištění strojů a pracovišť spoléhá na textilní utěrky pro opakované použití.

Jak změnit Big data na Smart data

Sběr dat je jedna věc, avšak dát jim smysl je to, co přidává hodnotu. V moderní průmyslové hantýrce se jedná o změnu dat z „big data“ na „smart data“.

Digitalizace ve vyhodnocování stavu strojů

Posuzování stavu strojů bez nutnosti odstavení je dnes důležitější než kdy dříve. SKF proto vyvinula systém SKF Enlight založený na sběru dat pomocí mobilních zařízení a jejich ukládání a analýze v cloudové aplikaci, který je vhodný pro potřeby globálního průmyslu. Nové řešení zvyšuje účinnost kontroly a snižuje náklady na údržbu. Provozovatelům také poskytuje v reálném čase rozsáhlá data o výkonnosti a spolehlivosti strojů.

Reklama
Předplatné MM

Dostáváte vydání MM Průmyslového spektra občasně zdarma na základě vaší registrace? Nejste ještě členem naší velké strojařské rodiny? Změňte to a staňte se naším stálým čtenářem. 

Proč jsme nejlepší?

  • Autoři článků jsou špičkoví praktici a akademici 
  • Vysoký podíl redakčního obsahu
  • Úzká provázanost printového a on-line obsahu ve špičkové platformě

a mnoho dalších benefitů.

... již 25 let zkušeností s odbornou novinařinou

      Předplatit