Témata

Mezinárodní veletrh IT bezpečnosti it-sa 2019

08. 10. 2019 – 10. 10. 2019

Výrazné navýšení výstavní plochy i počtu vystavovatelů nabídne letošní ročník veletrhu it-sa, který od 8. do 10. října 2019 v Norimberku představí současná řešení pro lepší zabezpečení IT a kybernetickou bezpečnost.

Doprovodný program odborného veletrhu je tradičně bohatý. Na pěti přednáškových pódiích poskytnou odborníci z vystavujících firem, sdružení a institucí informace o aktuálních hrozbách a ukážou, jak se před nimi firmy mohou chránit. Hlubší odborné znalosti přinese kongresový program Congress@it-sa, který bude zahájen již 7. října. Hlavní referát přednese Misha Glenny, britský investigativní novinář, historik a odborník na kyberzločin.
Misha GlennyTuzemští vystavovatele se představí ve společném stánku českých firem, který je realizován pod záštitou agentury Czechtrade.

Společnost Proveletrhy, zastoupení veletržní společnosti NürnbergMesse Group, organizuje pro zájemce ve středu 9. října 2019 jednodenní zájezd s nástupem v Praze a Plzni. Vstup na veletrh, drobné občerstvení a v případě zájmu organizovaná prohlídka veletrhu bude zajištěna zdarma! Příspěvek na dopravu činí symbolických 399,- Kč. Registrační formulář a detaily k zájezdu naleznete na www.proveletrhy.cz/zajezdy/.

Vydáte-li se na veletrh po vlastní ose, můžeme si ředem zajistit vstupenku zdarma. Tu získáte pro registrace kódu itsa19CZ na webu
www.it-sa.de/en/visitors/tickets/voucher.