Témata
Reklama

Veletrh se zaměřením na průmyslové armatury

V termínu od 27. do 29. listopadu se bude v Düsseldorfu již podruhé konat 8. mezinárodní odborný veletrh s kongresem se zaměřením na průmyslové armatury Valve World Expo.

Po úspěšné düsseldorfské premiéře v roce 2010 se čtyři měsíce před zahájením veletrhu přihlásilo přes 500 vystavovatelů z 36 zemí. Obsazeno bude přes 15 000 m2 výstavní plochy v pavilonech č. 3 a 4. Doprovodná konference proběhne v sousedícím kongresovém centru jih (CCD.Süd).

Reklama
Reklama
Reklama
Denní vstupenka objednaná „on-line“ stojí pouze 29 eur namísto 39 eur v případě vstupenky zakoupené u pokladny. Za permanentku zakoupenou digitálně návštěvník zaplatí 45 eur, zatímco u pokladny bude stát 55 eur.

„V roce 2012 chceme dosáhnout ještě lepšího výsledku než v roce 2010, i když to byla tehdy počtem 535 vystavovatelů na ploše 13 542 m2 velmi dobrá bilance,“ říká Friedrich-Georg Kehrer, ředitel veletrhu Valve World Expo. „Proto jsme se záměrně rozhodli obsadit i v roce 2012 dva veletržní pavilony, aby mohl veletrh trvale a zdravě růst,“ dodává pan Kehrer.

Vedoucí výrobci z oboru

Dosud přihlášené evropské firmy pocházejí předně z tradičních výrobních zemí Itálie, Německa, Velké Británie, Španělska a Nizozemska. Ze zámoří jsou velké účasti z Tchaj-wanu, Číny, Jižní Koreje a především ze Spojených států amerických. Patnáct firem z USA již nyní obsadí více plochy než před dvěma lety. Všeobecně se projevuje trend stoupající veletržní prezentace, což je patrné na větších a nákladněji pojatých expozicích. Také japonské a jihokorejské firmy, ale i vystavovatelé z Turecka jsou na letošním veletrhu Valve World Expo výrazněji zastoupeni. Všechny vedoucí výrobci z oboru budou zkrátka při tom.

Prodej vstupenek

Od konce července je na internetovém portálu veletrhu otevřen prodej vstupenek. Internetové vstupenky jsou výrazně výhodnější než vstupenky zakoupené u vstupních pokladen. Několika málo kliknutími myší lze vstupenku vyhotovit a vytisknout. Při vstupu na veletrh Valve World Expo bude pak možno přidržet vstupenku u turniketu, který se návštěvníkovi otevře. Vstupenka je současně použitelná jako bezplatná jízdenka veřejné hromadné dopravy v rámci dopravního spojení Rýn-Ruhr.

Ještě pohodlnější je koupě vstupenky přes smartphone. Vstupenka, kterou si do něj návštěvník stáhne, platí jako digitální doklad pro vstup na veletrh. Tuto digitální variantu ovšem nebude možné použít jako bezplatnou jízdenku.

Prodej vstupenek začal koncem července. Kromě toho je možné zdarma instalovat veletržní aplikaci.

Potřebné informace týkající se Valve World Expo 2012 nabízí nyní aplikace k veletrhu. Pro optimální přípravu k návštěvě veletrhu mohou být vyhledány novinky o veletrhu a jeho vystavovatelích, seznamy vystavovaných produktů, k dispozici je interaktivní plán výstaviště a řada dalších informací. Aplikace je bezplatná, v jazycích němčina a angličtina. Aplikaci bude možné stáhnout do smartphonů a tabletů přes Apple AppStore, případně přes Android.

Ing. Aneta Hendrychová

Veletrhy Brno

Další informace lze získat na internetovém portálu www.valveworldexpo.com nebo www.valveworldexpo.de.

Hartmann@messe-duesseldorf.de
KleophasvandenBongardtK@messe-duesseldorf.de

Reklama
Vydání #9
Kód článku: 120967
Datum: 04. 09. 2012
Rubrika: Servis / Veletrhy a výstavy
Autor:
Firmy
Související články
Blíží se druhý ročník veletrhu broušení

Od 14. do 17. května 2024 se koná druhý ročník veletrhu GrindingHub, který odborníkům z celého světa představí – poprvé v historii ve čtyřech výstavních halách – nejnovější technologická řešení v oblasti broušení. Tentokrát se ve Stuttgartu představí přes 460 vystavovatelů z 31 zemí.

EMO zrcadlem pokroku a inovací

Při příležitosti prezentace veletrhu EMO 2017 Hannover před evropskou novinářskou obcí se uskutečnilo i pražské zastavení. Zastoupení Deutsche Messe pro ČR zorganizovalo tiskovou konferenci, které se vedle generálního ředitele EMO Hannover Christopha Millera účastnil i tiskový mluvčí hannoverského veletržního komplexu Hartwig von Sass spolu s ředitelem českého svazu SST Ing. Paclíkem a předsedou Společnosti pro obráběcí stroje doktorem Smolíkem.

Dráty, kabely a trubky opět v Düsseldorfu

V globální informační a komunikační platformu pro klíčové hráče z oboru drátů, kabelů a trubek se od 30. března do 3. dubna 2020 opět promění výstaviště v Düsseldorfu.

Související články
Veletrh průmyslových armatur počtvrté v Düsseldorfu

Používají se všude, a přece jsou co do velikosti a použití velice rozdílné. Armatury, které zajišťují bezpečnost v ropném a plynařském průmyslu, vedou kapaliny chemickými zařízeními, regulují přítok a odtok vody, plynů nebo vysoce korozivních médií nebo zabezpečují správný průtok ve výrobě nápojů.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Související články
V říjnu do Milána

Po šesti letech se podnik nazvaný EMO opět vrací do italského Milána. Bezesporu to bude radostnější pohled do expozic, než tomu bylo právě v roce 2008, kdy vrcholila světová finanční krize, která si vybírala svoji daň především na průmyslové výrobě. I když obráběcí a tvářecí technologie letos svůj veletržní boom již zažily, a to v květnu na CIMT v Pekingu, určitě se vyplatí vypravit se do Milána i třeba proto, že v bezprostřední blízkosti výstaviště Fiera Milano se koná celosvětová výstava EXPO, pro niž je říjen posledním měsícem konání a jejíž zhlédnutí jistě stojí za to.

Valve World Expo 2014 je vyprodaný

Výstavní místa na veletrhu Valve World Expo, který se bude konat letos již potřetí v německém Düsseldorfu od 2. do 4. prosince 2014 jsou již nyní vyprodány. Zájem vystavovatelů je tak veliký, že se organizátoři rozhodli oproti minulým ročníkům rozšířit výstavní prostory o další výstavní halu.

AMB Stuttgart 2014

Aktuální inovace a nejnovější trendy v oblasti obráběcích strojů a přesných nástrojů předvede na 1 300 vystavovatelů z více než 27 zemí světa na mezinárodní výstavě AMB pro obrábění kovů od 16. do 20. září 2014 ve Stuttgartu. Na 105 tisíci metrech čtverečních výstavní plochy budou představovat zástupci strojírenských společností novinky v oblasti soustružení, frézování, obrábění, broušení, dělení materiálů a dalších technologií a příslušných komponent.

Evropská výstava v čínské režii

Evropské sdružení Cecimo připravovalo několik let projekt výstavy obráběcích a tvářecích strojů v Číně. Během té doby byla základní idea výstavy několikrát modifikována. Původní záměr uspořádat každý druhý rok, kdy se nekoná EMO ani pekinský CIMT výstavu EMO China, nakonec realizaci nenašel. Po jednáních s čínskými státními orgány byl následně upraven název výstavy na EMTE (European Machine Tool Exhibition).

Letošní veletrh Formnext slibuje hojnou účast

Formnext, přední světový veletrh aditivní výroby a průmyslové produkce nové generace, slaví úspěšný start do nového veletržního roku – navzdory poněkud utlumené ekonomické situaci v Německu a globálním politickým výzvám se do konce února přihlásilo již přibližně 574 společností z 35 různých zemí.

MSV představí svět budoucnosti

Mezinárodní strojírenský veletrh vstupuje do svého již 61. ročníku. Během let se z něj stal nejrenomovanější oborový veletrh. Je tedy jasné, že řídit jej tak, aby renomé neztratil, není nic snadného a vyžaduje to člověka nejen schopného, ale i zkušeného. Současný ředitel, Ing. Michalis Busios, bezesporu splňuje obojí. Dokladem je skutečnost, že pro veletrh úspěšně pracuje již od roku 2008.

Fórum děkanů strojních fakult

Uveďte prosím stěžejní exponát, který bude vaše fakulta na MSV v Brně prezentovat a proč se škola rozhodla právě pro něj?

Formárenský veletrh se blíží

Již třetí ročník formárenského veletrhu Moulding Expo v druhé polovině května bude hostit výrobce forem a nástrojů a dodavatelé potřebných technologií ve Stuttgartu. Pořadatelé sezvali novinářskou obec do slovinské Lublaně, kde prozradili několik detailu o blížícím se veletrhu. Součástí tiskové konference byla také návštěva místních nástrojáren a výzkumného centra pro formárenství.

TOSmeet & TOSday 2018

Zákaznický den ve firmě TOS Varnsdorf tradičně patří k vyvrcholení půlročního maratonu open houses, které pořádají téměř všechny výrobní a obchodní společnosti v komoditě obráběcích strojů pro své zákazníky a obchodní partnery. Zejména u výrobních firem je neopakovatelnou příležitostí zavítat do jejich provozů, zhlédnout zdejší technologické možnosti, být přímo od zdroje informovaný o žhavých novinkách a technologických řešeních, a v neposlední řadě pak potkat a pohovořit se známými lidmi.

Cíle a píle jsou tím, co mě žene stále kupředu

Martin Šula, majitel společnosti MSR Engines, založené roku 2004, vyrábí motorizovaná surfovací prkna JetSurf. Zajímavé na tomto projektu je, že úplně všechno vzniká v Brně – Střelice, kam se firma nastěhovala před dvěma lety. Tak se podařilo zvýšit plánovanou kapacitu na 1 500 výrobků ročně. Ale hned první rok zde vyrobili 1 200 surfovacích prken. Firma už ale přistavěla další objekty a hodlá se rozšiřovat i nadále.

Reklama
Předplatné MM

Dostáváte vydání MM Průmyslového spektra občasně zdarma na základě vaší registrace? Nejste ještě členem naší velké strojařské rodiny? Změňte to a staňte se naším stálým čtenářem. 

Proč jsme nejlepší?

  • Autoři článků jsou špičkoví praktici a akademici 
  • Vysoký podíl redakčního obsahu
  • Úzká provázanost printového a on-line obsahu ve špičkové platformě

a mnoho dalších benefitů.

... již 25 let zkušeností s odbornou novinařinou

      Předplatit